اخذ ویزای شینگن

۱۳۹۴-۰۶-۲۶

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن :

  1. ترجمه مدرک شغلی
  2. پرینت سه ماهه یا مانده حساب بانکی تا حداقل مبلغ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان
  3. اصل پاسپورت
  4. اصل شناسنامه
  5. اصل کارت ملی
  6. عکس ۶*۴ (رنگی -زمینه سفید) ۳عدد

 


  • برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۸۴۶۷۰۰۰-۰۵۱  تماس حاصل فرمایید.

    مجری خدمات ویزا: آقای حمید گواهی

    خارجی2

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.