مدارک لازم جهت اخذ ویزا ی توریستی کانادا

۱۳۹۴-۰۹-۱۷

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا :
  • اصل پاسپورت جدید تمامی متقاضیان با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی
  • یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید
  • ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند
  • گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین
  • ترجمه اسناد ملکی یا تجاری

تور کانادا | هتل | چارتر | سیستمی | رسپینا24

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ۰۵۱۳۸۴۶۷۰۰۰

شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

نام شما

ایمیل شما

وب سایت شما